Bu Aralar Ben...

Herkese selam,

Güzel bir hafta olmasını diliyorum.
Bu aralar neler yaptığımla ilgili can sıkıntımı gidermek için bişeyler yazma gereği duydum.
Öncelikle bir kitap bitirdim.
Khaled Hosseini'nin(Halit Hüseyni) " Ve Dağlar Yankılandı"  isimli kitabını 3 gün gibi bir sürede okudum ve bitirdim. Bu yazarı kitap okuyanlar "Uçurtma Avcısı" ve "Bin Muhteşem Güneş" kitaplarından tanıyacaklardır.
Bu kitap ta uçurtma avcısı kadar güzel olmasa da yine de çok güzeldi bence. Mutlaka okunması gereken kitaplardan diye düşünüyorum.
Şimdide yarısına geldiğim Jojo Moyes'ın "Senden Önce Ben" kitabını okuyorum. Şimdilik güzel gidiyo ama asıl can yakan kısımlarına henüz gelmediğimi söylüyor eş dost:)

Sonra yine bir kore filmi ve bir kore dizisi daha bitirdim. Aşağıda kitapların,dizi ve filmin görsellerini ve bilgilerini bulabilirsiniz.

Önce Kitaplarım;


Yazar yine afganistanda olan savaş ve yaşanılan kötü olaylar üzerinden bir kurgu yapmış ama bu sefer olaylar savaştan çok önce başlayıp savaş dönmine ve savaş sonrasına kadar uzanıyor ve kitapta herşey var desem az gelir herhalde. Tekrar okumanızı tavsiye ediyorum:)

Şu aralar okuduğum ve elimden bırakmak istemediğim kitapta budur. Yukarıda da yazdığım gibi daha en can yakan ve salya sümük ağlatan kısımlarına sanırım gelmedim. Ama yinede şu anda bile çok sürükleyici ve merak uyandırıcı şekilde devam ediyor. Ayrıca yazarın yazım dili de çok güzel ve akıcı.

Bu son izlediğim Kore filmi;
Filmin adı; Rockin on Heavens Door
Bu filmi izlemeye başladığımda ilk başlarda biraz durağan ve sıkıcı geldi. Ama mutlaka bir hareketlenme olacaktır diye devam ettim ve son sahnelerinde ise salya sümük ağlamaktan harap oldum:( Hala bile aklıma bazı sahneleri geldiğinde gözlerim doluyor. Bence çok güzel bir filmdi ve izlenilmesi gerek diye düşünüyorum.
Bu arada bu filmi çeviren ve benim gibi asya fanatiği kişilerle buluşmasını sağlayan Sayın Yeppudaa.com ekibine buradan bir kez daha teşekkürler:)

Bu da başrol oyuncusu gence aşık olduğum dizi; I Hear Your Voice'dan bir kaç kare:)

alttaki resimde Soldaki bay;Yoon Sang Hyun
Ortadaki şirin kız; Lee Bo Young
Sağdaki yakışıklı ise;Lee Jong Suk
Bu da çok güzel bir diziydi ve zevkle,sıkılmadan izledim.





Hoşça ve Sevgiyle Kalın:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...