Eski ve Yeni Kitaplığım

Herkese Merhaba,

Uzun süreden beri kitaplığımı düzenlemek ve güzel bir kitaplık alma hayalleri içerisindeydim. Liste tuttuğumdan kitaplığımda kaç adet kitabım var biliyorum ama dönem dönem yaptığım kitap alışverişleri ile de sayısı gün geçtikçe de artıyor. Önce eşimle konuşup özel yapım kitaplık yaptıralım diyerek marangozlarla konuştuk görüştük. Toplamda 3 marangoza nasıl bir kitaplık istediğimizi anlattık,bize suntadan yapacaklarını ve istediğimiz tarz bir kitaplığın 1500-2000 tl civarı tuttuğunu söylediler. Eşim marangoz işlerinden biraz anladığından, daha kaliteli malzemelerden yapılırsa fiyatın ne kadar olduğunu sordu ve verilen fiyatlar karşısında resmen şoka girdik. Bende internetten araştırmaya başladım. İnternette -çok istediğim gibi olmasa da- 150tl'ye aşağıda resimlerini göreceğiniz, 3 parçadan oluşan beyaz kitaplığı çok beğendik ve siparişini verdik. Çok kısa sürede elimize ulaştı ücretsiz kargo ile ve adrese teslim edildi. Yani hem taşımadık hemde kargo ücreti de ödemedik. Bunlar yanında bonus oldu diyebilirim:) Kitaplığın en sevdiğim özelliği malzemesi sunta olsa da çok kaliteli olması ve istenirse yanlarına ya da kitaplarınızı 2 sıra yapmak isterseniz önüne bile aynı modelden eklenebilir olması. Gelir gelmez eşim ve oğlum hemen kurdular. Bende meraktan gece yarısına kadar dizmekle uğraştım ama bittiğinde bayıldım:) Bakalım siz de beğenecek misiniz?

Kitaplarım eskiden böyle duruyordu;





Şimdi ise bu haldeler:)





Beyaz olan 3 parçalı kitaplık yeni aldığımız. Kahverengi olan ise önceden var olan kitaplığım. İkisini yan yana koyduk şimdilik. Önlerinden geçerken mutlulukla gülümsüyorum :)

Sevgi ve sağlıcakla kalın...


2 yorum:

  1. çok güzel olmuş kitaplığınız gerçekten keyifle seyretmelik :) eski kitaplığı da beyaza boyadınız mı 4'lü takım olacak gibi duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Aslında en kısa zamanda yapılacaklar listemizde var boyamak ya da beyaz bir kağıtla kaplamak. Eğer elimiz değerde yaparsak eskisi ve yenisi olarak buraya koyacağım mutlaka. Sevgiler..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...